Blog

Ndryshimi i pabesueshëm që po i sjell Baloni Gastrik!

Dermolife Medical Center prej disa vitesh ka sjellë në Shqipëri procedurën me efektive te momentit, duke shpëtuar jetë njerëzish nga problemi botëror: OBEZITETI !

Ndryshimi I pabesueshëm që po i sjell Baloni Gastrik!

Obeziteti është cilësuar si sëmundja e shekullit dhe sipas Organizatës Botërore të Shëndetit është më shumë se dyfishuar nga 1980, duke marrë përmasa epidemike.

Gjergj Nika,165 KG zgjodhi të ndante me publikun rrugëtimin e tij fenomenal e humbjes së peshës.
Një shembull për tu admiruar mbi këtë reduktim të peshës. Sikurse është në moshë të re, ai mori vendimin e duhur për të ardhmen e tij, sepse siç të gjithë e dinë, mbipesha mund të shkaktojë shumë probleme me zemrën, tensionin, diabetin etj.

Ndryshimi I pabesueshëm që po i sjell Baloni Gastrik!

PËR VETËM 3 MUAJ GJERGJI KA HUMBUR 32 KG!
Jo vetëm që ka kaluar pritshmëritë tona sepse mesatarisht një pacient brenda një viti humb 10-30 kg por mbi të gjitha i ka humbur brenda 3 muajsh. Gjithashtu nuk ka mbajtur një dietë strikte por një dietë normale ushqimore.

KJO ËSHTË FUQIA E BALONIT GATRIK! Një proçedurë që nuk kërkon ndërhyrje kirurgjikale por vetëm me anë të tubit endoskopik, ndryshon stilin tuaj të jetës dhe përmison shëndetin në vetëm për 1 vit!