Teknologji Moderne

Rimodelimi gjoksit ne kliniken dermolife

Carboxyterapia

Carboxyterapia eshte nje trajtim i cili sherben per te luftuar celulitin, strijat apo dhjamin e lokalizuar.

heqja e tattoo me lazer ne kliniken dermolife

PLEXER

Te rikthesh rinine dhe vitalitetin e pamjes se jashtme pa bisturi eshte endrra e çdokujt

Rimodelimi vesheve ne kliniken dermolife

Lazer Fraxel

Trajtimi i lekures me lazer Fraxel eshte nje trajtim i sigurt dhe joinvaziv i lekures qe heq vite nga pamja juaj pa risqe apo efekte anesore.

depilim me lazer ne kliniken dermolife

RADIOFREKUENCA

Radiofrekuenca eshte nje trajtim jo invasiv qe perdoret per tendosjen dhe rigjenerimin e lekures pa asnje diskomfort.

Transplanti i flokeve per meshkuj

Dermapen

Ndersa rritemi,lekura jone behet me pak elastike. Arsyesja kryesore per kete eshte ulja e qelizave te fibroblastit

hydrofacial tirane

HYDRAFACIAL

Trajtimi i lekures me Hydrafacial eshte nje trajtimi jo-invaziv i cili permireson shendetin e lekures.

dermatoskopi tirane

DERMATOSKOPI

Dermoskopia eshte nje teknike jo-invazive, qe perdoret kryesisht per te ekzaminuar lezionet e lekures.

Epilim me laser

EPILIMI ME LAZER

Epilimi me laser bazohet ne principin e “Fototermolizes selektive”, e cila transformon energjine e drites qe prodhohet nga lazeri ne energji termale