Radiofrekuenca

Radiofrekuenca ka qenë e njohur në fushën mjekësore për vite dhe konsiderohet si një nxitës për rinovimin e qelizave dhe prodhimin e kolagjenit. Me elektroda të veçanta që lëvizin nëpër sipërfaqen e lëkurës, valët e radiofrekuencws drejtohen thellë në inde. Kjo lejon që energjia e radiofrekuencës të arrijë dermën (shtresa më e thellw e lëkurës). Ngrohja e butë që gjeneron kjo thellë nxit formimin e kolagjenit të ri dhe elastinës. Ky efekt termik në metabolizmin lokal përmirëson gjithashtu qarkullimin dhe furnizimin me lëndë ushqyese në inde. Përmes trajtimit me radiofrekuencw, burimet e vetw trupit mobilizohen, forcohen dhe rindërtohen - me efekte të qëndrueshme.


ÇFARË ndodh gjatë një trajtimi me radio-frekuence?


Gjatë trajtimit, ndjehet vetëm një ndjesi ngrohjeje të shkurtër në zonën e trajtuar. Ndodh njw suqje e lehtw, e cila zakonisht është e dukshme vetëm për një orë dhe zgjat jo më shumë se 1 ose 2 ditë. Kwto trajtime nuk kanw nevojw pwr kohw rekuperimi, pacienti mund tw vazhdojw aktivitetin ditor normal pas trajtimit.


KUSH MUND TË PERFITOJE NGA TRAJTIMI ME RADIOFREKUENCE DHE CILAT ZONA TE TRUPIT MUND TË TRAJTOHEN?

Kjo metodë mund të përdoret për gratë dhe burrat e të gjitha moshave, në të gjithë fytyrën, qafën, dekolte, si dhe total trupin.PROCESI I TRAJTIMIT

Pastrimi i zonës së trajtimit
Aplikimi i kremit/ xhelit pwr RF
Aplikimi I sondes se RF për të krijuar një nivel optimal të ngrohjes
Mbivendosje të shumëfishta te levizjeve rrethore te sondes ne zonen e trajtimit


Sa zgjat një trajtim?
Kohëzgjatja e një seance të vetme të radiofrekuencës është midis 20 dhe 60 minuta, varësisht nga madhësia e zonës që do të trajtohet.

Sa seanca jane te nevojshme?
Në përgjithësi, 5 deri në 10 trajtime janë të nevojshme për çdo zonë, të cilat kryhen çdo javë. Më pas, ne rekomandojmë 1 trajtim në muaj për mirëmbajtje.

Sa zgjat rezultati?

Rezultatet e rigjenerimit të lëkurës vazhdojnë për 12 deri në 16 muaj. Trajtime shtesë mund të bëhen në çdo kohë pa asnje problem. Procesi i rigjenerimit mund të vazhdojë deri në 6 muaj pas trajtimit dhe të përmirësojë më tej rezultatet.


Kunderindikimet

1.Gjatë shtatzënisë
2.Në rast të kancerit
3.Gjate trajtimeve me radio ose kimio terapi
4.Prania e pacemarkerave kardiakë