Pagesa me keste 0% komision

Mundesi pagese me keste me 0% komision

Mund te paguani me keste nese jeni ne nje marredhenie pune prej me shume se 6 muaj ne Shqiperi dhe pagen ta merrni ne banke. Persa i perket pagesave me keste, behet fjale per nje kredi shume te favorshme me Union Bank.

INTERESI eshte 0%, per vitin e pare (DERMO LIFE e paguan per ju).
Kredia mundesohet deri ne 100% te vleftes totale te operacionit.
Kohezgjatja e kredise nga 6 - 48 muaj, duke perfshire edhe mundesine e mbylljes se saj para afatit te caktuar.

Mundesi pagese me keste me 0% komision