Të vetmit ne Shqiperi të specializuar per Balonin Gastrik

Ju mund te na besoni shendetin tuaj. Eja fito betejen me veten

A keni luftuar me peshën tuaj për vite, duke provuar dieta të shumta pa sukses të qëndrueshëm? Baloni Gastrik është hapi ideal per ju. Në klinikën DERMOLIFE janë specialistët e vetëm të balonave të stomakut në Shqipëri dhe ofruesi numër një në mënyrë unike në gjendje t'ju ndihmojnë të çliroheni nga ajo dështim i vazhdueshëm dietave dhe të arrini rezultatet shumë më të mira ne humbjen e peshës. Shumë ofrues mund të implantojnë një baloni por ju duhet shumë më tepër sesa pajisja. ’Është mbështetja që ju merrni ndërsa baloni është i vendosur dhe më tej kjo do të përcaktojë nëse jeni me sukses të gjatë, për këtë arsye kemi krijuar një program gjithëpërfshirës dhe përkrahës për ndihmë që ju ndihmon të ndryshoni stilin e jetës tuaj dhe të keni sukses me humbjen tuaj të peshës!
Metoda Balonit Gastrik

Perse cdo ditë e më shumë po përqafohet metoda e balonit gastrik?

Ne perditshmerine tone eshte pothuajse e pamundur te hasim njerez te cilet nuk kane degjuar per metoden e balonit gastrik dhe si i tille fama e tij diskutohet

Deshmia e pacientes se balonit gastrik

Deshmia e pacientes: Si po me ndryshon jeten baloni gastrik!

Numri i personave te cileve baloni gastrik u ka ndryshuar jeten per mire eshte i madh dhe cdo dite e me shume, duke pare personat qe kane zgjedhur kete metode

Guida vendosjes se balonit gastrik

Guida: Para dhe Pas vendosjes së balonit gastrik.

Baloni gastrik është një zgjidhje e përkohshme. Do të duhet të bëni disa ndryshime në stilin e jetës për të ruajtur humbjen tuaj në peshë pasi të hiqet.

Ju falenderoj shume qe me ndihmuat, qe me degjuat, ju permend vazhdimisht, uroj qe sa me shume njerez te degjojne per balonin edhe te mos vuajne me nga obeziteti.

Erindi "Paciente e Dermolife"

Tani qe zgjidha problemin tim me mbipeshen, tashme e kam me te lehte te flas per te. Falenderoj kliniken Dermolife qe ma mundesoj enderren time. Faleminderit

Klajdi "Pacient i Dermolife"

Gati për të filluar udhëtimin tuaj? Cilin nga metodat do të zgjidhni?

Operacioni i stomakut

Bypass-i Gastrik është një kirurgji që ju ndihmon të humbni peshë duke zvogëluar stomakun dhe nje reduktim te zorres, pra aftësinë dhe kapacitetin e tij për të mbajtur ushqimin që ne hamë.

Unaza Gastrike

Kirurgjia Batiatrike e stomakut ose ndryshe e njohur si Unaza Gastrike është një procedurë minimale invazive, e shpejtë, që zvogëlon madhësinë e stomakut për të zvogëluar marrjen e ushqimit.

Baloni Gastrik

Baloni Gastrik eshte procedura me innovative per reduktimin e peshes pa nevojen e nderhyrjes, pa nevojen e qendrimit ne spital, pa nevojen e anestezise totale dhe pa nevojen e nje diete strike!