Mesoterapia

Mezoterapia eshte nje proçedure mini-invazive gjate se ciles injektohen ne lekure vitamina, aminoacide apo acid hialuronik, produkte keto qe administrohen ne shtresen e mesme te lekures nepermjet injektimit me mikro gjilpera. Kjo proçedure...

Trajtimi PRP(Platelet Rich Plasma)

Plazma e pasur me trombocide perbehet nga dy elemente: plazma, ose pjesa e lengshme e gjakut, dhe trombocidet, nje lloj qelize gjaku e cila luan nje rol te rendesishem ne procesin e sherimit ne te gjithe trupin ...

Oksigjenoterapia

Rendesia e Oksigjenit per lekuren Nje nga nevojat kryesore per nje lekure te shendetshme, eshte sasia e duhur e e oksigjenit, per te ruajtur dhe per te rritur qelizat e saj. Me kalimin e viteve, me ekspozimin ndaj diellit dhe ndotjes, lekura ka nevoje...

Radiofrekuence – Lifting jo kirurgjikal

Radiofrekuenca ka qene e njohur ne fushen mjekesore per vite dhe konsiderohet si nje nxites per rinovimin e qelizave dhe prodhimin e kolagjenit. Me elektroda te veçanta qe levizin neper siperfaqen e lekures, valet e radiofrekuencws drejtohen thelle ne inde...

Metoda Plexr

Trajtimi Plexr eshte nje pajisje plazmatike qe perdoret per te hequr lekuren e tepert. Plexr perdor jonizimin e gazrave ne ajer, duke formuar plazme. Kjo krijon nje hark te vogel elektrik qe mund te trajtoje zona te ndryshme problematike...

Trajtimi me Botox

Toksina botulinum (BoNT) eshte nje proteine neurotoksike e prodhuar nga bakteri Clostridium botulinum dhe specie te ngjashme. Botulinum toxin-A, shkurt Botoksi, eshte nje substance e perpunuar dhe e purifikuar ...

Acidi Hialuronik

Acidi ialuronik eshte nje perberes i cili gjendet ne indet njerezore, perfshire edhe lekuren. Kjo molekule eshte esenciale per formimin e kolagjenit dhe te fibrave elastike dhe per te mbajtur te hidratuar lekuren. Ndryshimet e acidit ialuronik prezente ne lekure, kontribojne ne kohe per...

Injektimet me Filler

A e dini se shume shenja te dukshme te plakjes mund te gjurmohen ne humbjen e vellimit?. Lekura mbahet e forte dhe e lemuar nga tre komponente kritike: kolagjeni, acidi hialuronik dhe elastina. Keto komponente kombinohen per te krijuar nje rrjete te forte...

Lifting me Fije

A po vini re sy me kapuç ose vetulla te rena dhe po kerkoni nje ngritje delikate jo-kirurgjikale te vetullave per te krijuar nje zone me te ‘zgjuar’ dhe te rifresukuar te syve...

Trajtimet e Fytyres

Lekura juaj ju mbron vazhdimisht. Kur kujdeseni per lekuren tuaj, ju po ndihmoni ate te beje punen e saj. Dhe kujdesi per lekuren tuaj sot do te ndihmoje ne parandalimin e problemeve te ardhshme...

Masazhet Lifting

Lekura juaj ju mbron vazhdimisht. Kur kujdeseni per lekuren tuaj, ju po ndihmoni ate te beje punen e saj. Dhe kujdesi per lekuren tuaj sot do te ndihmoje ne parandalimin e problemeve te ardhshme...

Hydrafacial

Trajtimi i lekures me Hydrafacial eshte nje trajtimi jo-invaziv i cili permireson shendetin e lekures.Depilimi definitiv me lazer.

Si koncept, depilimi definitiv, i referohet eleminimit pergjithmone te qimeve. Por percaktimi me i sakte ne kete rast do te ishte depilimi i perhershem. Para se gjithash, faktoret gjenetike dhe familjare si dhe ato individuale, ndikojne ne shtimin ose jo te qimeve ne trup...

Vaskulare

Ne Kliniken Dermo Life perdoren dy metoda shume te suksesshme per trajtimet vaskulare. Ato quhen Skleroterapia dhe Fleboktomia...

Anti Age

Trajtimet anti-age jane te ndryshme dhe sherbejne per te parandaluar, ngadalesuar dhe penguar proçesin e plakjes dhe per te lejuar individin qe te kete nje jete te gjate dhe te shendetshme, por pa shenjat e bezdisshme te moshes...

Anti-smaliature

Strijat jane ndryshime te siperfaqes se lekures ku paraqiten si çarje dhe shenja te saj. Ato krijohen si shkak i humbjes se elasticitetit te lekures dhe ne fillim ka ngjyre te kuqe nderkohe qe me kalimin e kohes behen te bardha...

Anticelulit

Indi adipose eshte nje tip special indesh e perbere nga qeliza adipocite te cilat formojne disa toptha. Keto qeliza akumulojne trigliceridet dhe lirojne acidet yndyrore dhe glicerolin. Keto qeliza pesojne disa ndryshime morfologjike te...Aknet dhe trajtimi i tyre

Aknet jane nje semundje inflamatore e lekures si pasoje e aktivizimit te njesise pilosebace, e cila prek si meshkujt, edhe femrat me shpesh rreth moshes se pubertetit dhe ne te shumten e rasteve behen me pak aktive kur adoleshenca perfundon...

Trajtimi me lazer Fraxel Fraksional CO2

Gjate dekadave te fundit nder aparaturat apo teknologjite qe jane promovuar dhe perdorur per trajtime te ndryshme dermo-estetike, mund te permendim teknologjine e trajtimit me Lazer Fraksional CO2, i cili ndihmon lekuren ne riprodhimin e kolagjenit si dhe nxit ristrukturimin deri ne shtresat me te thella te saj pa patur nevoje per nderhyrje invasive...

Trajtimi me Dermapen 4

Trajtimi me Dermapen paraqet nje trajtim te thjeshte dhe te drejtperdrejte per te luftuar problemet e zakonshme te lekures per meshkujt dhe femrat. Eshte nje procedure minimale-invazive e rinovimit te lekures qe synon te permiresoje ne menyre dramatike pamjen, tonusin dhe strukturen e lekures...