Trajtimi me Dermapen 4

Cfare eshte trajtimi Dermapen?Trajtimi me Dermapen paraqet një trajtim të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë për të luftuar problemet e zakonshme të lëkurës per meshkujt dhe femrat. Eshte një procedurë minimale-invazive e rinovimit të lëkurës që synon të përmirësojë në mënyrë dramatike pamjen, tonusin dhe strukturën e lëkurës Kur lëkura dëmtohet, ajo menjëherë do të fillojë riparimin e lëkurës duke stimuluar faktorët e rritjes, të cilat, nga ana tjetër, do të çojnë në gjenerimin e kolagjenit dhe elastinës. Prandaj, kur shpimet janë bëhen duke përdorur Dermapen, lëkura do të trajtojë shpimet si plagë dhe për këtë arsye të fillojë shërimin. Kjo do të thotë se Dermapen ka tendencë për të mashtruar lëkurën për të prodhuar kolagjen dhe elastinë për të promovuar “shërimin” dhe efekti do të jetë një lëkurë e rinuar.


Cfare trajton Dermapen 4?


E shoqëruar me Cocktail Vitaminik, ndihmon:
• Kundër pigmentimit/Melazmës
• Trajtim i akneve dhe shenjave
• Përmirësim i rrudhave fine
• Trajtim i rrathëve të zinj të syve
• Trajtim i shenjave traumatike/post kirurgjikale
• Kundër plakjes, për rigjenerimin e lëkurës


Para trajtimit:


• Shmangni perdorimin e kremrave depilator, Retin-A (Vitamina A), Alfahidroksiacid, BetaHidroksacid, acid Glikolik dhe Vitaminë C të paktën 12 orë para trajtimit.
• Shmangni Terapitë Autoimune 12 orë para trajtimit.
• Shmangni trajtimet me lazer, seancat solar dhe ekspozimin në diell për të paktën 24 orë. (Dermapen nuk do të administrohet në lëkurë të djegur nga dielli)
• Para se të filloje procedura, sigurohemi qe lekura e pacientit eshte e paster (pa make-up, kremra, produkte per fytyren) dhe përdoret një anestetik lokal për të zvogëluar ndjesine e mundshme te dhimbjes. Kjo behet 5-10 minuta perpara fillimit te trajtimit.


Fraxel Co2

Kohezgjatja e procedures:Koha totale e përgatitjes dhe procedurës është rreth 50-60 minuta.
Do të duhet të shihni një dermatolog, estetist të çertifikuar për këtë procedurë.
Mund t'ju duhen të paktën tre procedura ose më teper për rezultatet më të mira.
Seancat e dermapen rekomandohen te kryhen nje here ne 4-6 jave per te arritur rezultate maksimale.


Nuk rekomandohet dermapen nëse pacientet:


• Kane shtatzënë
• Kane sëmundje të caktuara të lëkurës, të tilla si psoriaza ose ekzema
• Kanë plagë të hapura
• Kanë bërë radioterapi kohët e fundit
• Kanë një histori të shenjave të lëkurës


Ditën e trajtimit


Mbani të pastër fytyrën tuaj. Nëse ndodh një shperthim aknesh para trajtimit, shtyni takimin ne nje moment kur lekura te jete e qete pa/me disa akne active qe duhen shmangur gjate procedures.


Post trajtmit


Shmangni rrezet e diellit të qëllimshme dhe të drejtpërdrejta për 24 orë.
Mos bëni not për të paktën 24 orë pas trajtimit.
Asnjë ushtrim ose aktivitet i rëndë për 24 orët e para pas trajtimit. Djersitja dhe ambientet e palestrës janë të dëmshme dhe mund të shkaktojnë reagime anësore.