Doktoreshe Lida Hoxha Dermolife

DR. LIDA HOXHA

CEO, MJEKE DERMOESTETISTE

Drejtoreshe Ekzekutive e Poliklinikes Dermo Life

Me Teper
Andrea La Padula Dermolife

DR ANDREA LA PADULA

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

2014 ne vazhdim: Spitali Salvator Mundi, Sanatrix, Villa Valeria...

Me Teper
Claudio Bernardi Dermolife

DR.CLAUDIO BERNARDI

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Nje nga kirurget plastike me te vleresuar ne Itali!

Me Teper
Vitale Minopoli

DR. VITALE MINOPOLI

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Specialist ne Kirurgji Plastike, Rindertuese dhe Estetike...

Me Teper
Ranioero Rosini Dermolife

DR. RANIERO ORSINI

KIRURG MAXILLO-FACIAL

2016- ne vazhdim: Asistent Klinik ne Departamentin Maxillo-Facial…

Me Teper
Fanco Corsi Dermolife

DR. FRANCO CORSI

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Specialist ne Kirurgji Plastike, Rindertuese dhe Estetike...

Me Teper
vincenzo COLABIANCHI

Dr. VINCENZO COLABIANCHI

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Anetar i shoqerive me te rendesishme shkencore

Me Teper
andrea formiga

ANDREA FORMIGA

KIRURG GJENERAL

Kirurg Gjeneral prane Klinikes Dermolife

Me Teper
MONIKA KALLFA

MONIKA KALLFA

GASTROLOGE

Mjek gastrologe prane Klinikes Dermolife

EDVIN BEKTESHI

EDVIN BEKTESHI

ANESTEZIST

Mjek anestezist-reanimator prane Klinikes Dermolife

ARJOLA NANO Dermolife

ARJOLA NANO

MJEKE ESTETISTE

E specializuar si mjeke estetiste me nje pervoje disa vjecare ne estetiken e ...

ANISA CELA Dermolife

ANISA CELA

MJEKE ESTETISTE

E specializuar si mjeke estetiste me nje pervoje disa vjecare ne estetiken e ...

SONER KADIR KALMAK

SONER KADIR KALMAK

Mjek

Mjek turk e specializuar per proceduren e transplantit te flokeve.

CANSEL KALMAK

CANSEL KALMAK

Mjeke

Mjeke turke e specializuar per proceduren e transplantit te flokeve.

AÖZGÜR SAYDAN

AÖZGÜR SAYDAN

Mjek

Mjek turk i specializuar per proceduren e transplantit te flokeve.

Anila Shahini Dermolife

DR. ANILA SHAHINI

KARDIOLOGE

Mjeke kardiologe prane Klinikes Dermolife

Me Teper