Dr. Lida Hoxha Dermatologe dhe Mjeke Estetike

Dr. Lida Hoxha

CEO, Dermoestetiste

-Drejtore Ekzekutive e Poliklinikës Dermo Life.
–1994: Diplomuar në mjekësi, Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
–1998: Përfundon specializimin në Dermoestetike në qendrën studimore në Mjekësi Estetike, Verona.
–1999-2000: Kurs teoriko-praktik në trajtimet estetike të lëkurës në Institutin Lakshmi, Verona, Itali
–2000-2001: Specializim në Laser Deka, Firence, Itali.
–2003: Themelon kabinetin Dermo-Estetik ‘Dermo Life’.
–2005: Hap laboratorin Klinik-Biokimik në kabinetin Dermo Life.
–2007: Themelon dhe drejton polikliniken me shërbimet Dermatologji, Mjekësi Estetike, Kirurgji Estetike, Kirurgji Rikonstruktive, Mikrokirurgji, Kardiologji, Obstetrikë-Gjjinekologji. Bashkepunon me mjekë me famë botërore.
–2010: Master Sidec në Mjekësi Estetike.
–2012-2015: Këshilluese dhe bashkëpuntore pranë institutit ARTA CARE ROME, Itali.
–2016: Themelon Dermo Life Academy
–2017: Themelon Qendrën Mjekësore për trajtimin e Obezitetit duke bashkëpunuar me profesorët më të mirë të Harvard University
–Pjesëmarrëse në konferenca shkencore kombëtare dhe ndërkombëtare. Botuese e materialeve mjekësore në revista shkencore brenda dhe jashtë vendit.

Rezervoni nje takim