Cfare eshte Plexer:

Trajtimi Plexer është një pajisje plazmatike që përdoret për të hequr lëkurën e tepërt.

Plexer përdor jonizimin e gazrave në ajër, duke formuar plazmë. Kjo krijon një hark të vogël elektrik që mund të trajtojë zona të ndryshme problematike,pa përhapur nxehtësi të padëshiruar në lëkurën përreth. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Ai jep energjinë e tij vetëm në qelizat sipërfaqësore të lëkurës, pa prekur indet më të thella. Rezultati është zvogëlimi i menjëhershëm i rrudhave, si dhe tkurrja e lëkurës në rajonin përreth buzës. Sasia e plazmës se prodhuar varet nga rrjedha e ajrit në hendekun e jonizimit.

Plexer eshte nje trajtim jokirurgjikal, I cili paraqet nje alternative shume te mire persa I perket disa prej procedurave kirurgjikale, sic eshte edhe blefaroplastika, lifting I fytyres dhe I qafes. Plexer krijon nje hark te plazmes, I cili stimulon kontraksionet dhe terheqjet e lekures per nje periudhe kohore, e cila zgjat gati 2-4 jave. Eshtë një trajtim preciz dhe i sigurt dhe mund të përdoret në shumë mënyra të ndryshme.

Sapo koret të largohen, lëkura duket shumë më e rafinuar dhe e lëmuar. Rezultatet vazhdojnë të përmirësohen deri në 10 muaj. Pas rreth 3 muajve mund të shihni një efekt te dukshem. Pajisja Plexr ngroh pika të vogla të lëkurës në largësi 500 mikronë (gjysmë milimetër) për të stimuluar tkurrjen e çastit dhe shtrëngimin e fibrave të lëkurës. Ky trajtim nuk shkakton gjakderdhje, dhe jep rezultate të shkëlqyera.


Cfare eshte Plexer I bute jokirurgjikal:
Plexer I bute jokirurgjikal eshte nje procedure qe paraqet indikacion per tu realizuar ne rast te linjave te para te rrudhave, si jane: linjat nazo-labiale, te cilat njihen edhe si linjat e duhanpiresve. Seancat e trajtimit kane nje kohezgjatje: 20-60 minuta.

Per secilen zone qe ne targetojme mund te aplikohen 1 deri ne 3 seanca, per nje periudhe kohore 6 deri ne 8 jave.


A eshte e dhimbshme procedura?!

Ne menyre qe te shmanget cdo ndjesi dhimbjeje dhe diskomforti mund te aplikojme krem anestetik lokal , i cili aplikohet për 30 minuta para blefaroplastikës jo-kirurgjikale për të minimizuar çdo shqetësim dhe procedura është praktikisht pa dhimbje. Për zona të tjera, krem anestetik lokal ose injeksione mund të përdoren për të siguruar mpirje. Trajtimi mund të ndihet i nxehtë në vende dhe më pas mund të ketë ndjesi shpimi gjilpërash ose djegieje.


Teknologjia e plazmës PLEXR është përdorur në të gjithë botën për disa vjet pa ndonjë ngjarje anësore të rëndësishme.


Cfare mund te trajtoje:

Blefaroplastikë jo kirurgjikale
Trajtimi i akneve aktive, shenjave të puçrrave, dëmtimit të lëkurës dhe pigmentimit
Trajtimi i dyskeratotis, dyschoromia
Trajtimi i njollave nga dielli, melasma, kloasma
Heqja e fibromave, nevuseve, keloideve, lythat, ksantellazmës
Heqja e tatuazheve
Rinovimi i lëkurës
Trajtimi i strijave


BLEFAROPLASTIA JO Kirurgjikale:
Blefaroplastika jo ablative nuk përdor bisturi ose lazer për të hequr lëkurën e tepërt, duke shmangur të gjitha rreziqet e natyrshme të ndërhyrjes tradicionale.

Kjo teknikë e blefaroplastikës përcaktohet si "dinamike" pasi i mundëson praktikuesit që t'u kërkojë klientëve të hapin dhe mbyllin sytë gjatë trajtimit. Trajtimi kryhet pa prerje, pa hequr lëkurën ose dhjamin e tepërt dhe pa modifikuar muskulin orbikular të kapakëve të syve.

Trajtimi kryhet përmes njollave të vogla 500 mikronë të bëra me Plexr në distancë të caktuar njëra nga tjetra për të mundësuar plastikën e përsosur të lëvizjes së qepallës menjëherë pas trajtimit. Secila prej këtyre njollave sublimon korneocitet sipërfaqësore pa prekur petëzat bazale dhe pa shkaktuar gjakderdhje dhe më e rëndësishmja pa shkaktuar ndonjë dëmtim të indeve përreth dhe atyre poshtë. Me blefaroplastikë jo-ablative, si dhe zvogëlon lëkurën e tepërt në qepallën e sipërme, gjithashtu zvogëlon lëkurën e tepërt në nivelin e jashtëm periokular me zhdukjen pasuese të linjave të shprehjes zigomatike periorbital.


Një seancë tipike do të zgjasë jo më shumë se 30 minuta dhe pika e vogël si kore do të bie pas 3 deri në 7 ditë. Ne rekomandojmë një minimum prej 3 trajtimesh çdo 6 javë. Ajo qe mund të përjetoni eshte pak ënjtje dhe ndjeshmeri në zonën e trajtuar pas seances. Çdo kore e mbetur do të zhduket brenda 7 ditësh ne pjesen me te madhe te rasteve. Me blefaroplastikë jo-ablative, si dhe zvogëlon lëkurën e tepërt në qepallën e sipërme, gjithashtu zvogëlon lëkurën e tepërt në nivelin e jashtëm periokular me zhdukjen pasuese të linjave të shprehjes zigomatike periorbital.


Një seancë tipike do të zgjasë jo më shumë se 30 minuta dhe pika e vogël si kore do të bie pas 3 deri në 7 ditë. Ne rekomandojmë një minimum prej 3 trajtimesh çdo 6 javë. Ajo qe mund të përjetoni eshte pak ënjtje dhe ndjeshmeri në zonën e trajtuar pas seances. Çdo kore e mbetur do të zhduket brenda 7 ditësh ne pjesen me te madhe te rasteve.


Efektet e mundshme anesore: Pas trajtimit të PLEXER, mund të shfaqen njolla të vogla kafe të errëta / të zeza ose mund të ketë një pamje më tipike të një djegieje. Enjtja është e zakonshme dhe shpesh zgjat disa ditë dhe mund të jetë mjaft domethënëse rreth syve. Zona shpesh do të jetë e skuqur menjëherë pas procedurës dhe mund të jetë mjaft e butë për disa ditë. Pacientët mund të përjetojnë ndjesi shpimi gjilpërash ose djegieje.


Mund të krijohet kore apo krusta, te cilat jane te rëndësishme ta mbahen pastër, të thata dhe të mbrojtura. Ndonjëherë zona mund të jetë e dobët. Nëse zona bëhet e kuqe, e nxehtë ose nëse ka qelb të pranishëm, është e rëndësishme të rishikohet pasi mund të sugjerojë një infeksion.


Shenjat mund të ndodhin pas trajtimit.


Rezultatet e Pritshme:
-Rezultatet përfundimtare varen nga ashpërsia e lëkurës ose madhësia e lezionit, rezultati i dëshiruar, gjendja e përgjithshme e lëkurës dhe çfarëdo problemesh paraprake të lëkurës ose mjekësore.
-Reduktimi i palosjeve dhe rrudhave të lëkurës shfaqet menjëherë.
-Njolla të vogla kafe të errëta shfaqen aty ku kemi një zonë me plazmë te akumuluar.
-Njollat ​​e vogla kafe të errëta ndjehen gjatë ditëve në vijim (deri në 2 javë) dhe djegiet do të shërohen brenda kesaj periudhe.-Enjtja është e zakonshme dhe mund të jetë mjaft e theksuar rreth syve, shpesh më e perkeqesuar ne mëngjes dhe zgjat për disa ditë.
-Zona mund të jetë e butë pasi fillon te rikuperohet.
-Eshte e rëndësishme të lejoni që çdo njollë ose kore të bjere në mënyrë të natyrshme, përndryshe mund të ndodhin komplikacione,si infeksioni.
-Pas trajtimit këshillojmë te mbahet zona e trajtuar e pastër, e thatë dhe e mbrojtur duke përdorur një krem ​​dielli me spektër të gjerë. Mund të aplikohet përbërja minerale. -Shmangni ekspozimin e zonës në skajet e nxehtësisë ose të ftohtit derisa të shërohet. Nëse keni ndonjë dyshim, kontaktoni klinikën për këshilla të mëtejshme.Efektet anesore pas trajtimit:
-Menjëherë pas trajtimit, mund të ketë një ndjesi djegieje. Ne kete rast, pacienti mund të marre një anti-inflamator,si ibuprofen.
-Pas trajtimit, është normale të ketë pak ënjtje. Kjo mund të ndodhe rreth syve dhe mund të zgjasë për disa ditë.
-Për të zvogëluar ënjtjen mund të vendosen kompresat e ftohta .
-Nëse shqetesimet jane me te komplikuara, një anti-inflamator dhe / ose anti-histaminik mund të ndihmojë në lehtësimin e ënjtjes.
-Korja zakonisht do të zhvillohet mbi zonën e trajtuar, e cila fillimisht do të jetë ngjyrë kafe ose e zezë në sipërfaqen e lëkurës dhe do të zhvishet gjatë ditëve në vijim. Mund të duhen mbi 2 javë që të zhduket plotësishtPerfitimet:
-Minimizon linjat, rrudhat dhe lëkurën e tepert rreth syve.
-Deri kohët e fundit, metoda e vetme për të trajtuar një qepallë të varur ishte prerja kirurgjikale e lëkurës së lirë. Sidoqoftë, ardhja e teknologjisë plazmatike - Plexr, jep rezultate të cilat normalisht do t’i prisnit vetëm pas operacionit - shtrëngimi dhe heqja e lëkurës së tepërt për të rinovuar qepallat pa prerje, plagë ose heqje të lëkurës së qepallës.
-I përshtatshëm për të dy qepallat e sipërme dhe të poshtme, Plexr jep rezultate dramatike. Ka një joproduktive minimale dhe gjatë 2-4 javëve pas trajtimit, rezultatet vazhdojnë të përmirësohen duke lënë me një zonë të qepallës më të ndritshme dhe më të lehtë.Avantazhet:
-Rezultate të mira dhe natyrale.
-Pa dhimbje: Nuk kërkohen injeksione.
-Efektive: Në gjendje të zbusë linjat dhe rrudhat menjëherë në buzë dhe rajonin përreth gojës nëse kërkohet.
-E sigurt dhe e saktë: Procedurë me rrezik shumë të ulët.