Ndersa rritemi,lekura jone behet me pak elastike. Arsyesja kryesore per kete eshte ulja e qelizave te fibroblastit,te cialt ndihmojne ne mbajtjen e lodhjeve te forta te qelizave.
Ne nuk mund ta ndalojme plakjen, por mund ta parandalojme kete proces.
Eshte nje trajtim mini-invaziv per te permiresuar lekuren tuaj.
Eshte nje pajisje revolucionare e pajisur me nje numer te madh mikro-gjilperash te cilat realizojne shpime te lehta ne siperfaqen e epidermes,duke ju dhuruar nje lekure me te rinuar dhe te rigjeneruar.
Cdo tip Dermapen eshte pajisur me 12 gjilpera dhe permban teknologjite inovative,te cilat perfshijne SureDpace dhe Saflok.
Keto shpime nxisin aftesine rigjeneruese te vet organizmit nepermjet stimulimit te prodhimit te kolagjenit dhe elastines, shtimit te elementeve ushqyes te gjakut ne zonat e aplikuara.

Disa nga perfitimet e trajtimit me Dermapen jane:
- Permireson pamjen e rrudhave fine dhe linjave te holla te mimikes
- Trajton shenjat e thella post-alne
- Cikatricet e mbetura pas kirurgjise
- Strijat e lekures te krijuara nga humbja e elastines ne lekure
- Trajton pigmentimet dhe demtimet e lekures nga dielli
- Permireson pamjen e lekures fale stimulimit te prodhimit te kolagjenit nga shpimet
- Ndihmon me minimizimin e poreve

Avantazhet:
- Teknike shume me e sigurt dhe efektive
- Vibrimi automatik realizon deri ne 1300 mikro-shpime ne sekonde,shperndare ne te gjitha zonat e lekures,perfshire edhe ato qe jane te veshtira te arrihen nepermjet trajtimeve te tjera
- Keto shpime bejne qe cdo preparat i aplikuar lokalisht te perthithet lehte,duke dhene mundesine qe te trajtojme problemet e lekures ne menyre specifike dhe te shpejte
-Eshte procedure e padhimbshme
- Nuk kerkon perdorimin e anestetikeve lokal
- Demtimi i lekures eshte minimal
- Procesi i rikiperimit pas trajtimit eshte i shpejte (1-2 dite skuqje e lekures)
- Rezultatet te jene te dukshme ne fare pak kohe
- E pershtatshme per te gjitha llojet e lekurave

Kohezgjatja e nje seance Dermapen eshte 30 minuta. Me fillim lekura juaj do te duket pak eritematoze,por brenda dy diteve lekura juaj do te kthehet ne normalitet.

Ne varesi te gjendjes dhe problematikes se pacientit,numri i seancave te nevojshme eshte 4-8 seanca per te mare nje rezultat sa me optimal. Diferenca midis dy seancave eshte 4 deri 6 jave.
Pavaresisht nga ngjyra ose lloji i lekures tuaj,Dermapen eshte trajtimi me i mire per ju per te bere lekuren ruaj te duket e fresket dhe rinore.