Mariah Carey ka modeluar dekoltenë e saj

Mariah Carey Dermolife

Ajo nuk e ka pranuar kurrë, por duket se këngëtarja Mariah Carey ka kërkuar ndihmën e mastoplastikës për të modeluar dekoltenë e saj. Disa kirurgë bien dakord me faktin se pozicioni i protezave të gjoksit është retromuskulare. Kjo bën që Mariah kur afron krahët, hapësira mes gjokseve të qëndrojë bosh. Dekolteja e saj është një nga më të pëlqyerat dhe kjo tip ndërhyrjeve mbetet shumë e pëlqyer.