Blog

Sfido mbipeshen, me balonin gastrik edhe ne vere!

baloni mbipeshe vere

Arritja e synimeve tona, cfaredo qofshin ato, mund te jete nje detyre vertete impenjative dhe jo e lehte. Shpesh, ne heqim dore nga qellimet tona vetem sepse ato thjeshte duken shume te veshtira per tu permbushur.
Kur behet fjale per humbjen e peshes, “te hequrit dore” eshte akoma me e lehte per faktin e thjeshte sepse, fokusi eshte teper sfidues, por arsyeja perse te shpie ne dileme eshte sepse rezultatet shpesh nuk shihen menjehere. Per kete motiv shume njerez heqin dore se sfiduari veten dhe i dorezohen mbipeshes.

Kjo problematike me te cilen perballen njerezit sot, nuk eshte me nje dileme, te pakten per Balonin Gastrik, i cili e “sfidon” kete veshtiresi duke i bere njerezit te besojne ne rezultate me te shpejta, afatgjata dhe te sigurta.
Tani qe vera po afron dhe gjithnje e me shume pesha perben nje problem qofte per fizikun, qofte per veshtiresite qe hasim ne levizje, djersitja e tepert, agravimi i semundjeve bashkeshoqeruese, etj i shtyn njerezit gjithnje e me shume te reflektojne ne lidhje me veten, me peshen!

Pyetja me shpesh e hasur nga persona te ndryshem eshte: A mund te realizohet baloni gastrik ne stinen e veres?
Pergjigjia eshte “PO”, baloni mund te aplikohet ne stomak ne te gjitha stinet e vitit, pa asnje dallim, pa asnje veshtiresi apo impenjim shtese nga ana e pacientit. Ndryshe nga metodat e tjera te dobesimit te cilat kane efekte te shumta anesore per shendetin dhe jeten, si edhe kujdesin pre dhe post operator qe kerkojne baloni gastrik nuk ju kushtezon ne asnje drejtim, eshte e thjeshte te kthehet ne bashkeudhetarin e arritjes se qellimeve tuaja pa ju shqetesuar.

Qe ne momentin e aplikimit te tij ne stomak dhe deri ne perfundim te ciklit 12 mujor, baloni mendon per shendetin tuaj, pamjen tuaj dhe ne fokusin kryesor qe eshte humbja e peshes dhe nuk ka me kthim pas qe t’ju pengoje ne rrugen qe keni nisur. Jo pa qellim Klinika Dermolife ka zgjedhur te promovoje dhe te perqafoje kete metode e para ne Shqiperi, pasi eshte e vetmja qe garanton dhe ofron rezultate te arrira, edhe pertej pritshmerive te pacienteve tane, ashtu si publikohen vazhdimisht ne rrjete sociale per te ndare eksperiencen me njerezit te cilet jane ende ne dileme.

E kush nuk deshiron te mos jete mbipeshe? Kush nuk deshiron te kete nje jete cilesore?
Klinika Dermolife do te jete gjithmone mbeshtetje dhe shtyse per t’ju ndihmuar te arrini qellimet tuaja, qofshin ato per te humbur peshen apo per t’ju ndjere me konfident me trupin dhe veten tuaj. Nuk ka asnje dileme ne kete drejtim, ashtu si baloni gastrik eshte aleati me i mire i juaji per betejen me mbipeshen ashtu edhe cdo stine e vitit favorizon pikerisht vetem kete metode per ti ndihmuar njerezit ne realizimin e qellimit te tyre. Asgje nuk ndodh rastesisht!