Blog

Perse te zgjedhim balonin gastrik per t’u dobesuar?

 Baloni Gastrik

Ne vitet e fundit verehet nje rritje e vazhdueshme e kujdesit te njerezve per shendetin si dhe per pamjen e jashtme. Me zhvillimin e teknologjise, studimeve shkencore mjekesore, si dhe me progresin qe ka arritur shoqeria, njerezit jane ndergjegjesuar dhe interesohen me shume per shendetin e tyre si dhe per ruajten e cilesise se jetes.

Perse kjo hyrje? Perse permendem kujdesin shendetesor bashkangjitur me ate estetik? Shume e thjeshte, pasi vitet e fundit eshte zbuluar metoda e cila te ndihmon te arrish peshen trupore te deshiruar, humbjen e kilogrameve, si dhe te ndihmeses qe jep ne problemet shendetesore me te cilat perballen njerezit sot si: obeziteti, tensioni i larte, diabeti, porblemet kardiovaskulare etj, kjo metode quhet BALONI GASTRIK.

Perse te vendoset baloni gastrik? Kjo metode eshte e pershtatshme per te gjithe personat qe duan te humbasin peshe, 20-30 kilograme por edhe me shume, ne varesi te kerkesave dhe synimeve qe ka pacienti pasi shumica e tyre i drejtohet kesaj metode pasi kane provuar dieta te ndryshme, aktivitet fizik dhe nuk kane pasur rezultat. Pyetjet me te shpeshta qe na drejtohen jane te tipit: a ka efekte anesore? Eshte e garantuar humbja e peshes? Eshte e nevojshme mbajtja e nje diete? Te gjitha pergjigjet jane pozitive sepse baloni gastrik bashkepunon me se miri me stomakun e njeriut, nuk realizohet me anestezi, mund te vazhdosh aktivitetin e perditshem menjehere pas vendosjes se tij dhe me e rendesishmja? Nuk eshte e nevojshme mbajtja e nje diete sepse baloni ze 3/4 e vellimit te stomakut dhe vetem 1/3 eshte e lire qe ju te konsumoni ushqim, keshtu krijohet ndjesia e ngopjes shume shpejt dhe gjate kesaj periudhe qe mbahet baloni 6-12 muaj, stomaku tkurret dhe mesohet me ngrenien e ushqimit ne porcione te vogla.

Klinika Dermolife ka demonstruar qe eshte lider ne perdorimin e kesaj metode, qindra paciente te kenaqur, qe na falenderojne cdo dite dhe te lumtur dergojne foto te rezultateve duke na thene se pervec peshes i ka ndryshuar stili i jeteses, ndihen me energjike, kane arritur te stabilizojne nivelin e sheqerit, yndyrnave dhe probleme te tjera qe vijne nga mbipesha. Kjo metode po kryen cdo dite e me shume revolucion ne luften kunder mbipeshes. Mos hezitoni, te gjitha pergjigjet e pyetjeve qe keni i gjeni ketu dhe DERMOLIFE ju pret me kenaqesi qe te jeni ju pacienti i rradhes qe do deshmoje suksesin e BALONIT GASTRIK!