Blog

Dona Pjetri ka diçka që nuk i pëlqen!

Dona Big Brother Albania

Përse vipat zgjedhin Dermolife?

Fillimisht Big Brother, pastaj në një videoklip muzikor, por edhe ne një film duhej se sbën të merrte pjesë!

Dona Pjetri , finalistja e Big Brother 9, një femër me tipare vërtet tërheqëse dhe forma të bukura trupore që ka bërë namin kohët e fundit kërkon një ndryshim në paraqitjen e saj të jashtme. Kur, pse, cfarë....mbetet për tu zbuluar nga ju. Ne dimë ti japim përgjigje vetëm një pyetje. Ku? Në Dermolife!