Blog

Mbipeshe? Jo. Baloni Gastrik? PO!

Renia ne peshe eshte problemi qe shqeteson pjesen me te madhe te shoqerise sot dhe si e tille edhe menyrat e dobesimit jane te shumta: me ane te dietave, nderhyrjeve kirurgjikale, ose me ane te metodes se fundit te renies nga pesha, pra baloni gastrik?

Gentian Zenelaj

Perse vipat, apo qofte edhe personazhet jo-publike kane tendencen te zgjedhin kete metode?
Pike se pari kjo metode ka rezultuar e suksesshme ne te gjithe personat qe e kane aplikuar. Deshmia e fundit eshte rasti i Julian Dedes ku ne 6 mujorin e fundit ka 14 kilogram me pak. Te gjithe e kane pare dhe jane te mahnitur nga ndryshimi i Xum Allushit, ku diferenca mes para/pas ka sjelle nje fluks kerkesash dhe pyetjesh ne Dermolife.
Gentian Zenelaj se fundmi ka zgjedhur ti nenshtrohet procesit te dobesimit duke zgjedhur keshtu balonin gastrik si alternativa me e pershtatshme dhe e sigurte e humbjes se kilogrameve te tepert. Deshmite nga eksperienca e tij jane teresisht pozitive dhe motivuese per njerezit qe kane ende dilema per te ndryshuar dicka ne pamjen e tyre te jashtme.

Julian Deda

Vihet re nje kerkese dhe nje interes gjithnje e me i vazhdueshem per te aplikuar kete metode, (balonin gastrik) si nje nga alternativat me efikase te renies ne peshe. Klinika Dermolife nder vite ka ndjekur parimin qe cdo pacient te marre sherbimin maksimal pre dhe post operator, duke iu pergjigjur te gjitha pyetjeve, hezitimeve, paqartesive dhe dilemave qe cdo person ka perpara se te marre nje hap te tille. Dr.Lida Hoxha, njekohesisht edhe CEO klinikes si dhe ekipi i mjekeve profesioniste Italiane, kane qene gjithnje te gatshem per te mirepritur pacientet, duke pershtatur edhe metoden e nderhyrjes sipas rastit, duke pasur nje kujdes te vecante pre operator, por mbi te gjitha sherbimi post operator ku gjithmone i kushtohet rendesi gjendjes fizike ku stafi mjekesor eshte i gatshem ne cdo orar per te pritur pacientin per te gjitha sherbimet qe i nevojiten. Kjo marredhenie mjek-pacient eshte trajtuar gjithmone si marredhenie e ndersjelle ku te dyja palet marrin nga sherbimi dhe eksperienca mes tyre.