Blog

Tea e “Perputhen” zgjedh te dobesohet me balonin gastrik.

Tea e “Perputhen” zgjedh te dobesohet me balonin gastrik.Suksesi i procedures se balonit gastrik rritet cdo dite e me shume. Pacientet qe e zgjedhin kete metode jane deshmia konkrete e efektivitetit qe ajo ofron.

Njerez te thjeshte por edhe personazhe publike nder me te njohurit kane zgjedhur prej vitesh te sfidojne mbipeshen ne menyre te shendetshme me balonin gastrik dhe kete here kete procedure e ka zgjedhur nje personazh tjeter nder me te ndjekurit e koheve te fundit: Tea Trifoni, nje nga personazhet me te komentuar, te pelqyer dhe te ndjekur momentalisht ne emisionin “Perputhen”.

Pas hulumtimeve qe Tea ka bere vazhdimisht per te zgjedhur proceduren me te pershtatshme per te reduktuar kilogramet e tepert, ajo vendosi te zgjedhe balonin gastrik dhe kliniken me te suksesshme, iniciatoren e kesaj metode e cila eshte DERMOLIFE.

Duke pare efektet pozitive qe ka sjelle nder vite baloni gastrik tek pacientet qe e kane zgjedhur, por edhe menyren e shendetshme me te cilen keto kilograme zhduken, Tea nuk hezitoi per te qene pjese e kesaj klinike. Rrugetimi i saj sapo ka nisur, ndiqeni ne javet ne vijim sepse numerimi mbrapsht per ti “shpallur luften” kilogrameve te tepert ka filluar!

DERMOLIFE ka treguar qe gjithmone ka perqafuar te bukuren, shendetin dhe mbipesha? Shume e thjeshte qe te kthehet ne nje kapitull te mbyllur!