Blog

Smart Lifting sot, asnjë bisturi nesër. Ja si behet

Smart Lifting sot, asnjë bisturi nesër. Ja si behet

Është e ndaluar të prisni plakjen; tani mund të ndërhyhet më shpejt në rrudha dhe në rënien e lëkurës duke kombinuar lipofilling, lazerin fraksel dhe lipolizën në një seancë të vetme.

Na ishte një herë lifting i cili për vite është konsideruar nga gratë si arma definitive për të luftuar pas moshës 50 vjeç, plakjen e lëkurës. Por sot, mjeksia estetike ka bërë hapa impresionues përpara. Sot është tendenca që ne të jemi më të shpejtë se rrudhat, duke i paraprirë me një miks trajtimesh mini invazive, falë të cilës në një seancë të vetme, merret e njëjti rezultat me atë të lifting tradicional, duke lejuar që të zhduken shenjat e moshës. Duke ndërhyrë më shpejt, ne ia thjeshtojmë jetën vetes; kjo është dhe arsyeja pse quhet smart lifting.

Në një seancë të vetme përdoren tre proçedura; e para është lipofilling, pra injektim të dhjamit të vetë pacientit si trajtim anti age për të rritur vëllimin aty ku duhet. E dyta është lazeri fraksel ablativ për të eleminuar rrudhat dhe për të përmirësuar tonifikimin e lëkurës. Dhe e treta është lipolisi me lazer për heqjen e lokalizuar të dhjamit në pjesën e poshtme të fytyrës. Rezultati final është i ngjashëm me lifting tradicional dhe lëkura jo vetëm që tërhiqet, por kombinimi i tre teknikave lejon që të punohet në mënyrë individuale mbi zonat specifike të fytyrës duke i dhënë tonifikimin dhe volumin aty ku është e nevojshme. Kjo proçedurë është smart sepse është inteligjente dhe e thjeshton jetën. Duke zgjedhur një kombinacion teknikash mini invazive, pacientët nga 40-60 vjeç mund të përmirësojnë pamjen dhe tonifikimin e fytyrës pa pritur shenjat e plakjes të cilat zgjidhen me lifting tradicional. Pra lifting i gjeneratës së re është shumë më pak traumatike, sepse bëhet me instrumente shumë delikat, me kanula shumë të holla dhe me lazer që nuk e dëmtojnë lëkurën. Për këtë trajtim mjafton një anesetezi lokale me pak sedacion. Seanca është vetëm një, zgjat rreth 90 minuta në krahasim me 4 orët e liftingut tradicional. Shenjat largohen shumë shpejt, vetëm një javë në krahasim me 20 ditët e liftingut tradicional. Ndërkohë efektet janë të përhershme.