Blog

Ori Bici ben zmadhimin e gjoksit tek Dermo Life

Ori Bici ben zmadhimin e gjoksit tek Dermo Life

Ka realizuar me sukses nderhyrjen ne gjoks, nje nga vajzat me simpatike te ekranit, Ori Bici.E njohur nga publiku qe kur ishte femije, me grupin Kripmjaltezat dhe me pas si kengetare, momentalisht Ori eshte aktore humori tek “Al Pazar”. Ajo ka realizuar keshtu endrren e saj te hershme per te patur nje dekolte me te bukur. Si gjithmone kirurget plastike italiane te Dermo Life, kane bere nje pune te shkelqyer. E vecanta e kesaj nderhyrjeje eshte se ne perdorim protezat Motiva me xhel si dhe nderhyrja behet pa asnje shenje.