Blog

Mikrobotoks për një pamje të re dhe natyrale

Mikrobotoks për një pamje të re dhe natyrale

Sot për të trajtuar rrudhat e qafës dhe rënien e kontureve tek pjesa e mjekrës, botox ekziston një trajtim që ka akoma për protagonist butolinën, por e injektuar me një teknikë të re që quhet mikrobotox.

Kjo metodë është shumë efikase dhe në disa pacientë është shumë më e mirë se filler, duke bërë që pamja të duket natyrale dhe e relaksuar. Trajtimi konsiston në injektimin e toksino botulinos me age shumë të holla me metodën mikro ponfi, në mënyrë që muskulatura të relaksohet dhe lëkura të marrë një pamje të tendosur, duke zhdukur rrudhat dhe duke relaksuar lekurën. Rezultatet do të jenë evidente tre ditë pas injektimit dhe do të konsolidohen 10 ditë pas trajtimit me një efekt që zgjat të paktën 6 muaj. Trajtimi nuk shkakton dhimbje, fryrje dhe shenja, gjë që e bën pacientin t’I kthehet menjëherë jetës normale. Këshillohet që të realizohet nga një mjek profesionit i cili e njeh mirë anatominë e muskujve të fytyrës për të marrë një rezultat të sigurtë dhe pa rreziqe. Në klinikën Dermo Life ky trajtim realizohet me shumë sukses. Ju mirëpresim!