Të gjithë pëlqejnë krahët e Michelle Obamës

Të gjithë pëlqejnë krahët e Michelle Obamës

Rriten kërkesat për ndërhyrje lifting në krahë dhe modeli i referimit janë krahët tonike të Ledy Obama, por dhe të disa stareve të tjerë si J. Lo apo Gwyneth Paltrow

“Doktor, dua krahë si të Michelle Obamës.” Shifrat flasin qartë; në Amerikë ndërhyrjet e brachiplastikës janë rritur me rreth 50% më shumë në 10 vitet e fundit. Zonjat më në fund e kuptuan se nuk mjafton të bësh gjoksin apo të injektosh aci ialuronik në fytyrë për tu dukur më e re. Duhen rregulluar krahët që të plotësohet dukja më e re. Modeli ideal për to është zonja Obama e cila ka krahë të tonifikuara dhe madje ajo e di mirë këtë pikë të fortë të saj, prandaj dhe përdor vazhdimisht veshje pa mëngë. Por zonja Obama nuk është e vemja. Zonjat e tjera që janë për tu patur zili në këtë drejtim janë të famshmet si: Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Madonna, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow dhe Beyoncé.

Ndërkohë nuk pëlqehen krahët e Angelina Jolie dhe Vitoria Beckham. Amerikanet i thonë jo krahëve shumë të dobët, më mirë tonike por pak të mbushura dhe për t’ju ngjarë idhujve të tyre ato janë gati të paguajnë shifra të majme nga 9 mijë deri në 12 mijë dollarë. Në Europë dhe në Itali në vecanti, nuk ka një bum kërkesash për krahë të bukur si në Amerikë. Më së shumti krahëve iu bëhet lifting kur lëkura është shumë e varur dhe shenjat që lë ndërhyrja është një e keqe më e vogël se shëmtia që sjell një lëkurë e varur.