Blog

Jul Deda dhe aventura e tij e re : BALONI GASTRIK

Julian Deda , Baloni Gastrik

Julian Deda, aktori i njohur humorit shqiptar, vendosi pa menduar dy herë ti nënshtrohet nje ndërhyrje jokirurgjikale per zvogëlimin e stomakut dhe zgjedhja e tij ishte Poliklinika Dermolife®.
Ndërhyrja u realizua nga një kirurgët më të mirë të kirurgjisë italiane me shumë sukses ,pa dhimbje dhe pa asnjë efekt anësor.

Baloni i vendosur mbahet nga pacienti për një periudhë nga 6 muaj-1 vit dhe gjatë kësaj kohe prezenca e ballonit bën që pacienti të reduktojë në mënyrë të konsiderueshme sasinë e ushqimit ditor që merr dhe në fund të kësaj periudhe pacienti ka një rënie të konsiderueshme te masës dhjamore deri 30 kilogram.
Gjithashtu pacienti është në kontakt te vazhdueshëm me doktorin.

Kanë kaluar vetëm pak ditë , e dini sa kilogram janë reduktuar nga pesha e Jul Dedës? 4 kg!!