Blog

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Dermolife

Stari i Friend që njihet edhe si ish partnerja e Brad Pitt, ka bërë ndërhyrhen e rinoplastikës në vitin 2007. Në fakt aktorja e famshme e mohon që e ka bërë këtë ndërhyrje në hundë, duke thënë se ndërhyrja është bërë për të korrigjuar devijimin nazal. Sidoqoftë opinioni i kirurgëve plastikë është ndryshe. Qëllimi kryesor i rinoplastikës së Aniston është për të korrigjuar dhe për ta rimodeluar estetikisht, duke shtrirë edhe gungën sipër hundës. Aniston ka deklaruar se falë korrigjimit të problemit të hundës, ajo më në fund ka arritur të flejë si një fëmijë për herë të parë pas kaq vitesh, ndërkohë që thotë se hunda e saj nuk është e hollë as tani. Sipas disa zërave Aniston ka bërë edhe një operacion në gjoks duke e rritur atë, por ky lajm nuk gjen konfirmim të plotë deri tani. Ky dyshim lindi sepse bashkë me rregullimin e hundës, aktorja u shfaq edhe me një gjoks pak më të madh. Por edhe për këtë ndërhyrje Aniston nuk ka pranuar asgjë. Gjithsesi ajo ka arritur ta përmirësojë shumë pamjen e saj me këto ndërhyrje. Për shqiptarët ka shanse që të fitojnë pamje divash tek Dermolife, me ndërhyrje në hundë dhe gjoks, duke bërë që pamja juaj të ndryshojë, po kështu edhe jeta juaj do të përmirësohet shumë.