Blog

Nëntorin e nisim mbarë e bukur me Arilenën!

Femër e bukur, me super talent dhe me vetëbesim që me shumë punë po rrit çdo ditë shkallët e karrierës si këngëtare profesioniste tashmë me famë botërore.

Arilena Ara prane dermolife

"Nëntori" kenga ku Arilena siç është shprehur në një intervistë: "Më ka kënduar shpirti", është në një legjendë që sa më shumë vite të kalojnë do mbetet një këngë që shqiptarët do ta adhurojnë përjetë!
Ka pasur goxha ndikim pozitiv sidomos në rininë shqiptare, shembull për t'u ndjekur!
Shpresojmë të bëhet një Rihanna Junior! ( Për sa i përket famës normalisht sepse ajo është unike në zhanrin e vet)

Arilena Ara me doktoreshe Lida hoxha

Përsa i përket vizitës në Poliklinikën Dermolife që e mirëpritëm me qefin më të madh, Arilena erdhi vetëm për një arsye :
Dr.Lida Hoxha edhe Arilena janë mikesha!
Mos e besoni por të dyja kanë një kimi së bashku që nuk i mposht asgjë 😊