Blog

Tranformimi 7 mujor i Xum Allushit

Xum Allushi një komedian shumë i njohur në Shqipëri për videot e tij spontane gazmore mori vendimin para 7 muajsh të ndryshonte jetën e tij nga problemi që ka prekur të gjithë botën : Mbipesha!

Pas një konsultë të mirëfillte në klinikën Dermolife, disa ditë më vonë ai kryen ndërhyrjen e parë : Reduktimin e masës dhjamore me anë të liposukscionit në zonë e barkut. Pa kaluar as 2 muaj nga ndërhyrja, rezultatet filluan të dukeshin.

I motivuar nga ky ndryshim,ai vendos të kryejë analizën e intolerancës ushqimore për të ndihmuar akoma më shumë veten në rrugëtimin e humbjes së peshës. Analiza e Intolerancës është shumë efikase sepse ju tregon çfarë ushqimesh janë të përshtatshme për organizmin tuaj dhe anasjelltas, analize e cila mundësohet nga klinika Dermolife.

Por nuk kishte të mbaruar! Xumi kryen ndërhyrjen e dytë pas 1 muaji për të reduktuar dhjamin në zonën e kofshëve për rritur mundësinë e aktivitetit fizik.

DHE JA KU JEMI!

Xum Allushi

Xum Alliushi i tregon publikut që ai është tashmë 100% i dobësuar! Rezultati është shumë i dukshëm pa pasur nevojë të shtojmë fjale të tepërta.

Shumë i lumtur nga ky ndryshim,erdhi momenti për ndërhyrjen e fundit : Abdomenoplastika!* Sic e ka shprehur dhe në deklaratën e tij, Xum Allushi pas dobësimit të tij fenomenal, vendos të kryejë një ndërhyrje të dytë por jo për tu dobësuar më tepër por të hequr lëkurën e tepërt që vjen si shkak i dobësimit.

Pas ndërhyrjes barku i tij do të jetë super i tonifikuar dhe gati për të shijuar veten me besim të plotë!

Ndryshim i paparë në vetëm pak muaj!

Xum Allushi pas operacionit