Blog

PERDORIMET MË TË SHPESHTA TË ACIDIT HYALURONIC

PERDORIMET MË TË SHPESHTA TË ACIDIT HYALURONIC

1.Buzët, për t’iu dhënë atyre më shumë volum ose thjesht për t’i bërë me një kontur më të dukshëm.
2.Rudhat: Psh tek ato rreth buzëve,rrudhat rreth syve,ballit,rrudhat e trishtimit etj.
3.Rimodelim i kontureve së fytyrës si psh mollëzat dhe mjekra.
4.Trajtimi i shenjave që lënë aknet.
5.Trajtimi i shenjave nga traumat si psh aksidentet dhe inestetizma të ndryshme të indeve të lëkurës.
6.Rimodelim i gjoksit ,i vitheve ,i trupit.
7.Trajtimi i asimetrive te trupit dhe fytyres.
Trajtimi zgjat nga 15-30 minuta. Zakonisht nuk është e nevojshme anestezia lokale, por nganjëherë përdoret një pomadë për zonat që dhëmbin si psh buzët. Në rastin e injektimit të fillersave që absorbohen në kohë më të gjatë, kur bëhet mbushje e mjekrës e mollëzave,apo vitheve është e këshillueshme anestezia lokale.