Dr. Franco Corsi

Dr. Franco Corsi

SPECIALIST NE KIRURGJI PLASTIKE, ESTETIKE DHE REKONSTRUKTIVE
SPECIALIST NE KIRURGJI MAXILLO-FACYAL

Lindur ne Rome me 29 Mars 1961

Studime
02/11/1993 Universiteti “La Sapienza” - Rome
Specializim ne kirurgji plastike dhe rekonstruktive – rezultate 70/70

02/11/1988 Universiteti “La Sapienza” - Rome
Diplomuar ne Mjekesi dhe Kirurgji - rezultate 110/110 dhe lavderime

Eksperienca pune

25/07/1989 - 02/07/1990
Batalioni Alpini “L’Aquila” - Caserma Rossi, Via Giovanni Parrozzani, 1 - 67100 - L’Aquila
Mjek zyrtar
Aktiviti per kujdesin, parandalimin dhe mbikeqyrjen shendetesore.

23/12/1994 - 30/06/1995
Spitali Ferrarotto-Alessi - Via Salvatore Citelli, 69 - 95124 – Catania
Drejtor mjekesor i nivelit te pare - U.O.C. i kirurgjise plastike, rekonstruktive dhe Qendres se Djegieve te Medha
Te gjitha aktivitetet qe lidhen me kirurgjine e gjirit, kirurgjine rindertuese, kirurgjine e obezitetit, kirurgjine maksilo-faciale, mikrokirurgjine, kirurgjine e duarve, djegiet.

01/07/1995 - 31/09/1998
Spitali Universitar Cannizzaro - Via Messina, 829 - 95126 – Catania
Drejtor mjekesor i nivelit te pare - U.O.C. i kirurgjise plastike
Te gjitha aktivitetet qe lidhen me kirurgjine e gjirit, kirurgjine rindertuese, kirurgjine e obezitetit, kirurgjine maksilo-faciale, kirurgjia e keqformimeve te jashtme, kirurgji dore, mikrokirurgji.

20/11/1997 - 30/09/1998 Drejtor ne Spitalin Sant’Eugenio ne Rome

01/10/1998 - 14/01/2000
Spitali Sant’Eugenio - Piazzale dell’Umanesimo, 10 - 00144 - Rome
Drejtor mjekesor i nivelit te pare - U.O.C. i kirurgjise plastike, rekonstruktive dhe Qendres se Djegieve te Medha
Aktivitetet e dhomes se operacionit, repartit, Qendres se Djegieve te Medha. Fushat e aplikimit: djegiet, kirurgjia rindertuese, kirurgjia rigjeneruese, mikrokirurgjia.

16/9/2016 - 15/3/2017 Drejtor ne Polikliniken Umberto I i Romes, ku ka kryer aktivitetin e tij kryesisht ne pjesen e gjirit.

15/01/2000 - Aktualisht
Kompania Spitalore San Camillo-Forlanini - Circonvallazione Gianicolense, 87 - 00152 - Roma
Drejtor mjekesor i nivelit te pare - U.O.C. i kirurgjise Plastike
Aktivitetet e dhomes se operacionit, repartit, D.H., kirurgjia ambulatore, disponueshmeria e P.S. Fushat e aplikimit: njesia e gjirit, kirurgjia rindertuese, kirurgjia e obezitetit, kirurgjia kirurgjikale e ndryshimit te seksit, kirurgjia rigjeneruese, mikrokirurgjia; kirurgjia e hundes , kirurgjia e dores (para 2015).

Rezervoni nje takim