Heqja e dhjamit: Benefitet e Liposuction

Benefitet e Liposuction


Vit pas viti, liposuction është një nga procedurat më të njohura të kirurgjisë plastike. Në fakt, gjatë dy ose tre dekadave të fundit nuk ka patur një vit qe liposuction te mos jete në pesë procedurat më të njohura. Kjo për shkak se përfitimet e liposuctionit shtrihen përtej humbjes së dukshme të peshës.


Humbja e peshës është zakonisht përfitimi më i dukshëm i çdo procedure të liposuctionit.

Shumica e pacientëve të cilët nuk kanë qenë në gjendje të arrijnë rezultate nëpërmjet dietës dhe stërvitjes dhe që duan humbje masive të peshës fillojnë me disa lloj kirurgjie bariatrike. Është relativisht e zakonshme, atëherë, për ata pacientë të cilët kanë përjetuar humbje peshe masive për t'i nënshtruar kirurgjisë trupore konturuese si liposuction ose abdomenoplastike. Kjo është për shkak se liposuction ka një aftësi të mahnitshme për të synuar zonat e veçanta probleme të trupit. Këto janë pika ku zonat kokëfortë te yndyrës thjesht nuk mund të zbehet pavaresisht se çfarë bëni ju ose sa vështirë punoni. , E vetmja procedure qe sjell eliminimin ose zvogëlimin i këtyre zonave me probleme eshte : LIPOSUCTION.


Benefitet e Liposuction janë si vizive si dhe emocionale:

-Rritja e vetëbesimit
-Përmirësim në vetëvlerësim
-Më shumë rehati me trupin tuaj në përgjithshësi
-Kënaqësinë qe keni përmbushur qëllimet tuaja per humbje peshe.