Dr. Anila Shahini

Dr. Anila Shahini

Kardiologe

Mjeke kardiologe Qendra Shëndetësore Nr 1 Tirane, konsulta kardiologjie tek klinika Dermo Life – Tiranë. Mban postin e drejtueses në Qendrën Shëndetesore Nr 1. Specializuar në kardiologji, diagnostikim, parandalim, dhe menaxhim mjekësor. Ka kryer kërkime të gjera mbi metodat e parandalimit të problemeve kardiake. Ka asistuar në procedura të ndryshme duke përfshire edhe diagnozën angioplasty etj. E perfshirë në kërkime dhe zhvillime të metodave për trajnimin e sëmundjeve të zemrës. Ka shkruar artikuj të ndryshëm mbi metodat e reja të trajtimeve Fakulteti I infermierise, Universitetri i Tiranes me temë “Prevalenca e sindromit metabolic në Shqipëri dhe korelacioni i tij me semundjen e arterieve koronare”.

Rezervoni nje takim