Dr. Andrea La Padula

Dr. Andrea La Padula

Kirurg Plastik dhe Estetik

Lindur ne Rome me 18 maj 1963

1982 - Diploma klasike e shkolles se mesme ne Institutin Collegio S. Giuseppe De Merode Piazza di Spagna - Rome

1988 - Diplome ne Mjekesi dhe Kirurgji ne Universitetin Katolik te Zemres se Shenjte - Rome

1993 - Specializimi ne Kirurgjine Plastike dhe Rindertuese ne Universitetin e "La Sapienza" - Rome

1995 - Diploma e "Bordit Evropian te Kirurgjise Plastike Rindertuese dhe Estetike" - Athine

2000 - Drejtori Mjekesor i nivelit 1 ne Chrurgia Plastica - ACO S. Filippo Neri - Rome

Trajnim praktik ne specialitetin e Kirurgjise Plastike ne Itali ne:
• Seksioni i Kirurgjise Plastike i Institutit te Pergjithshem te Klinikes Kirurgjikale te Universitetit Katolik te Zemres se Shenjte - Rome
• Katedra e Kirurgjise Plastike dhe Rindertuese te Universitetit "La Sapienza" - Rome
• Seksioni i Rehabilitimit Morfo -Funksional ne Kirurgjine Plastike te Qendres Mjekesore te Campoli del Monte Taburno - Benevento
• Sherbimi i Kirurgjise Plastike i Kompleksit Spitalor S. Giovanni -Addolorata - Rome
• Seksioni i Kirurgjise Plastike i Spitalit Aurelia - Rome
• Prof. Maurizio Valeriani - Kirurgji Plastike Rindertuese dhe Estetike - Rome
• Njesia Operative e Kompleksit te Kirurgjise Plastike te Kompleksit Spitalor S. Filippo Neri - Rome

Trajnim praktik ne specialitetin e Kirurgjise Plastike jashte vendit ne:
• Njesia e Kirurgjise Plastike dhe Djegieve te Spitalit te Shen Andrew - Billericay (MB)
• Njesia e Kirurgjise Plastike dhe Djegieve te Spitalit Withington - Manchester (MB)
• Njesia e Kirurgjise Plastike dhe Djegieve te Spitalit Frenchay - Bristol (MB)
• Njesia e Kirurgjise Plastike e Spitalit Wellington Humana - Londer (MB)
• Z. Donald P. Sammut - Kirurgji Plastike dhe Rindertuese dhe Kirurgji e Duarve - Bristol (MB)
• Dr. Antonio Tapia - Cirugìa Plastica y Estetica y Cirugìa de la Mano - Barcelona (Spanje)

Autor dhe bashkautor i mbi 25 botimeve shkencore.

Pjesemarrje e vazhdueshme ne kurse freskuese dhe kongrese ne Itali dhe jashte saj.

Anetar i Zakonshem i Shoqerise Italiane te Kirurgjise Plastike Rindertuese dhe Estetike (S.I.C.P.R.E.)
Gjuhet: Anglisht, Spanjisht

Rezervoni nje takim