Kirurgu Italian Marco Rogliani

Dr.Marco Rogliani

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Dr.Marco Rogliani specialist në Kirurgji Plastike, Rindërtuese dhe Estetike, Profesor i Kirurgjisë Plastike dhe Mjekësisë Estetike në Universitetin e Romës "Tor Vergata".

Ai aktualisht punon ne klinikat me te mira kryesisht në Romë, Napoli dhe në territorin kombëtar. Prej disa vitesh punon edhe pranë Poliklinikës Dermo Life në ndërhyrjet plastike të cdo lloji dhe në vendosjen e fijeve kirurgjikale.
Operon me teknikat më inovative të kësaj fushe duke u berë një ndër kirurget më të kërkuar.

Rezervoni një takim