DR.GIANLUIGI BERGAMASCHI MARSELLA

DR.GIANLUIGI BERGAMASCHI MARSELLA

Kirurg plastik dhe estetik

20.10.1999- Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Romës La Sapienza .
Master II në Kirurgjinë Rikonstruktive të Gjirit ,Universiteti La Sapienza i Romës .
2007-2010-Specializim nëkirurgjine estetike,plastike dhe rindërtuese në Universitetin Katolik Papnor të Rio de Janeiro, Instituti Ivo Pitanguy, dhe Instituti i POS-Graduaçao Medical Carlos Chagas. Kirurgji estetike dhe rindërtuese,kirurgjia e labio-palato-schisi, kirurgji onkologjike dhe rindërtuese, kirurgjia e dores, kirurgji dermatologjike dhe kozmetologji, kirurgjia e kafkës,kirurgjia maksilo-faciale, mikrokirurgjia Specializim në Kirurgjinë e Përgjithshme në Universitetin e Modenës dhe Reggio Emilia .
02. 2010 -26 .05.2011-Ndihmes kirurg në Klinikën Lucas CALCADO, më modernja e kirurgjise plastike dhe estetike, Rio de Janeiro / Brazil.
2000-2001-Shërbim në Ushtrinë e Shtetit, si Mjek kirurg, në Brigadën e 14-të Julia Alpini, Venzone (Udine) ; Misioni i NATO-s në Turqi tetor 2001, përgjegjës për sherbime të ndryshme mjekesore te forcave ushtarake në territorin kombëtar.
2005-2006-Kirurg I kirurgjise plastike, në Lucas Calcado Clinic, Rio de Janeiro, Brazil.
25.05.2000-Kualifikimi për profesionin në Universitetin e Modenës dhe Reggio Emilia .
2000-2005-Në Departamentin e Kirurgjisë II të Spitalit Universitar të Modena dhe nderon nga 10/30/2006.
2010- Aktiviteti i lirë privat privat, Spitali Salvator Mundi, Sanatrix, Villa Valeria, Villa Salaria, Villa Mafalda, Vila e Re Claudia.
Prej tetorit 2010- Spitali San Camillo, Njësia e Kirurgjisë Plastike Rikonstruktive, në Romë (Aktiviteti PRO BONO).
Prej tetorit 2012- San Camillo Spitali Onkologjik, Njësia kirurgjikale e gjirit të Romës drejtuar nga Prof. Giacomo Gucciardo (aktivitetet pro bono).
05.05 2014 -16.05.2014- bashkëpunim në Departamentin e Semundjeve te Gjirit të Spitalit Bellaria në Bolonjë të drejtuar nga Prof. M. Cristiana Cucchi.
15.06.2014- 15.11.2014-Shef i Mjekësisë dhe Kirurgjisë Estetike në grupin GVM (Grupi Villa Maria), në qendër të Castrocaro Terme.

Rezervoni një takim