Dr. Vincenzo Colabianchi

Dr. Vincenzo Colabianchi

Kirurg plastik dhe estetik

32 vite eksperiencë në fushën e Kirurgjisë plastike dhe në estetikë, Doktor Vincenzo Colabianchi është sot një nga profesionistët më të njohur të fushës në Itali. Kohët e fundit ai ka ardhur pranë Klinikës Dermolife për të dhënë kontributin e tij edhe për pacientët shqiptarë, duke pranuar të punojë për një klinikë gjithashtu shumë prestigjoze. Colabinachi është autor i shumë studimeve shkencore si dhe vitet e fundit ka qenë i përqendruar tek kirurgjia plastike për pacientët me probleme serioze të obezitetit, duke personalizuar sipas rastit trajtimin dhe llojin e ndërhyrjes. Edhe në Shqipëri Colabianchi ka qenë shumë i suksesshëm që në ndërhyrjet e para, në lifting të fytyrës dhe trupit, obezitetit etj.

Rezervoni një takim