Otoplastika eshte nderhyrje kirurgjikale e veshit te jashtem, qellimi mund te jete rregullimi i nje parregullsie ose permiresimi i pamjes se jashtme.


Cilet jane personat kandidate per t’ju nenshtruar otoplastikes?

Nje person i cili ka pesuar demtime ne zonen e vesheve, ose ka lindur me nje anomali mund te zgjedhe ti nenshtrohet nje operacioni “rindertues” per te trajtuar parregullsite, por ka edhe nje kategori te caktuar pacientesh te cilet i nenshtrohen nje operacioni per te permiresuar estetiken e vesheve, kjo quhet otoplastike. Nderhyrja mund te realizohet ne cdo moshe, pasi veshet te kene arritur madhesine e tyre te plote, zakonisht pas moshes 5 vjec.

Ju mund te konsideroni otoplastiken kur:
⚫ Veshi ose veshet tuaja jane te dala relativisht shume larg kokes.
⚫ Veshet tuaj jane te medhenj ne perpjestim me koken tuaj.
⚫ Ju jeni te pakenaqur me nje operacion te meparshem te veshit.
⚫ Otoplastika zakonisht realizohet ne te dyja veshet per te optimizuar simetrine e tyre.

Rezervo Konsultën

Deshironi nje veshe perfekte? Plotësoni formularin më poshtë për të planifikuar konsultën tuaj me kirurgë Italian në Dermolife.

Rimodelimi i Vesheve

Otoplastika eshte nderhyrje kirurgjikale e veshit te jashtem, qellimi mund te jete rregullimi i nje parregullsie ose permiresimi i pamjes se jashtme.


Cfare duhet te keni parasysh perpara se ti nenshtroheni nderhyrjes?


Kirurget italiane ne kliniken tone, paraprakisht realizojne nje konsulte me pacientin, cdo rast eshte specifik dhe si i tille trajtohet.
Do te percaktohet saktesisht metoda qe do te ndiqet, do te vleresohet forma, madhesia, proporcioni me fytyren ne menyre qe rezultati te jete sa me i arrire dhe ne harmoni me tiparet e tjera dalluese. Nje otoplastike e kryer mjeshterisht nga kirurge te specializuar, do te jape rezultate te perhershme per veshet tuaj. Ndersa pamja e tyre mund te ndryshoje me kalimin e viteve, kjo nuk duhet te ndikoje ne menyre te konsiderueshme ne nderhyrjen e realizuar.

PACIENTËT PARA & PAS

operacioni i vesheve
cmimi operimit te vesheve
rimodelimi i vesheve
otoplastika
rregullimi i vesheve

VENDNDODHJA E KLINIKËS DERMOLIFE

Rezervo Konsultën

Deshironi Veshet perfekte? Kontaktoni Kliniken Dermolife! Për të programuar një konsultë me kirurgun.
Telefono +355 69 20 99 780 ose plotësoni të dhenat: