Cfare eshte liposukcioni?


Liposukcioni eshte nje procedure kirurgjikale e cila konsiston ne heqjen e dhjamit te tepert ne zona te padeshiruara te trupit ose fytyres dhe realizohet me ane te kanjulave te cilat mundesojne thithjen e dhjamit.

Kjo nderhyrje zakonisht nuk realizohet per te humbur kilogramet e tepert ne peshen e pergjithshme trupore. Liposukcioni realizohet kur ju keni dhjame te lokalizuar ne nje ose disa zona te caktuara te trupit tuaj, por pesha juaj trupore eshte e qendrueshme.

Liposukcioni (thithja e dhjamit) realizohet ne zona te ndryshme te trupit si:
⚫ Barku
⚫ Ijet
⚫ Kofshet
⚫ Krahet
⚫ Vithet

Gjithashtu kjo nderhyrje realizohet edhe ne pjeset e fytyres perkatesisht:
⚫ Faqet
⚫ Gusha

Rezervo Konsultën

Deshironi nje trup perfekte? Plotësoni formularin më poshtë për të planifikuar konsultën tuaj me kirurgë Italian në Dermolife.

Kjo nderhyrje eshte e pershtatshme per ju nese:

1- Keni depozita dhjamore te teperta ne zonen e barkut, kofsheve, kraheve, ijeve, vitheve, gushes dhe faqeve.

2- Kur konstatoni se disa zona te caktuara nuk jane ne proporcion me pjesen tjeter te pamjes suaj.

3- Kur keni nje elasticitet te mire te lekures, pra kur nuk rrezikoni qe pas eleminimit te dhjamit t’ju varet lekura.

4- Kur jeni ne, ose afer peshes se deshiruar trupore, por ju pengon vetem nje ose disa zona per te definuar pamjen.

5- Kur deshironi te humbisni nje sasi te caktuar te peshes, pasi nderhyrja permireson format tuaja duke bere te mundur te dukeni me elegante dhe ne forme.


PACIENTËT PARA & PAS

Operacioni i barkut
Rimodelimi i barkut
heqja e dhjamit
dobesimi i barkut
nderhyrja ne bark

VENDNDODHJA E KLINIKËS DERMOLIFE

Rezervo Konsultën

Deshironi trupt perfekte? Kontaktoni Kliniken Dermolife! Për të programuar një konsultë me kirurgun.
Telefono +355 69 20 99 780 ose plotësoni të dhenat: