Hemoroidet

Hemorroidet janë vena (enë gjaku) te zmadhuara në anusin dhe rektumin e poshtëm, te ngjashme me venat varikoze. Hemorroidet mund të zhvillohen në brendësi të rektumit (hemorroide te brendshme ) ose poshtë lëkurës dhe rreth anusit (hemorroide te jashtme ) Rreth ¾ e adultëve shfaqin hemorroide.

Simptomat :
Shenjat dhe simptomat zhvillohen në varësi të tipit të hemorroideve.
⚫ Gjakderdhje
⚫ Dhimbje ose diskomfort
⚫ Ënjtje rreth anusit
⚫ Djegie ose irritim të regjonit anal
⚫ Anemi
⚫ Prurit (kruarje)

Trajtimi I hemoroideve varion sipas grades dhe simptomave bashkeshoqeruese me te cilat paraqitet pacienti. Nder to mund te permendim:
1) Laksative
2) Antibiotik nese kemi presence infeksion apo komplikacione
3) Transfuzione ne rast hemoragjie ,per shkak te humbjes kronike te gjakut apo presences se anemise se rende
4) Hemorroidektomia (eleminim kirurgjikal i tyre)

Rezervo Konsultën

Vuani nga Hemoroidet? Plotësoni formularin më poshtë për të planifikuar konsultën tuaj me mjekët Italian në Dermolife.

Doktor Italian

GIOSIA DI SAVERIO

doktor Italian ne trajtimin e hemoroideve

Gjithmonë ka udhëtuar për punë dhe studim në Evropë, nga Instituti Gustave Roussy në Paris (kirurgji pankreatike dhe rikonstruktive e kancerit të gjirit) në Royal London Hospital në Londër (kirurgji rezektive e mëlçisë dhe pankreasit), në Spitalin Whipps Cross në Londër (kirurgji kolorektale) laparoskopike), në Spitalin St. Mark në Londër (kirurgji laparoskopike e traktit biliar dhe të traktit të sipërm tretës). Eshte një anëtar aktiv i Kolegjit Francez të Kirurgjisë Vaskulare dhe të Shoqatës Mjekësore Italiane të Britanisë së Madhe, anëtar i ACOI. Kam botuar rreth 56 punime në revista shkencore, 100 pjesëmarrje në kongrese, rreth 12,500 ndërhyrje kirurgjikale të kryera. Ka krijuar Ecografia srl ​​në 1998 dhe Idee srl në 2013; qe operojnë në sektorin e Shëndetit në Punë dhe Sigurinë e Punës (ilaçet dhe siguria në punë).
Merret me çdo operacion të përgjithshëm urgjence dhe vaskulare, trajnim, projekte të kujdesit shëndetësor dhe gjithçka që tërheq interesin e tij.
Kryen operacione në kirurgji onkologjike të traktit gastrointestinal dhe kirurgji hepatobiliopankreatike dhe laparoskopike, përveç kirurgjisë së përgjithshme rutinë.

Eksperienca e punes

1 )Drejtori klinik i departamentit te kirurgjise
ASL Teramo (Janar 2018 - Shkurt 2019), Spitali Val Vibrata

2) Shef i klinikes
Qendra Hospitalo-Universitaire De Grenoble, Francë (1991 – 1994)
Grenoble France, Departamenti i Kirurgjisë Vaskulare dhe të Përgjithshme

Edukimi

1)Universiteti i Bolonjës
Diplomë në Mjekësi
2)Univeriteti I Bolonjes
Specializim ne Kirurgjine e Pergjithshme
3)Univeriteti I Bolonjes
Specializim ne Kirurgjine Torakale
4)Univeriteti I Bolonjes
Diplome ne Laser dhe kirurgji endoskopike
5)Universiteti i Grenoble dhe Kolegji Francez i Kirurgjisë Vaskulare
Diplomë në Kirurgjinë Vaskulare
6)Universiteti i Lyonit dhe Grenoble,France
Diplome neTransplantim

TRAJTIMI I HEMOROIDEVE

hemoriidet
Trajtimi i Hemoroideve
Cfare jane hemoriidet

VENDNDODHJA E KLINIKËS DERMOLIFE

Rezervo Konsultën

Vuani nga Hemoroidet? Kontaktoni Kliniken Dermolife! Për të programuar një konsultë me kirurgun.
Telefono +355 69 20 99 780 ose plotësoni të dhenat: