Dr. Enrico Guarino

Dr. Enrico Guarino

Kirurg plastik dhe estetik

Dr. Enrico Guarino ka 30 vite eksperiencë në fushën e Kirurgjisë plastike dhe në estetikë, punon në spitalet dhe klinikat më të mira të Italisë, publike dhe private. Prej disa vitesh punon edhe pranë Poliklinikës Dermo Life në ndërhyrjet plastike të cdo lloi dhe në vendosjen e fijeve kirurgjikale. Operon me teknikat më inovative të kësaj fushe duke u berë një ndër kirurget më të kërkuar.

Rezervoni një takim