Dr. Alfredo Genco

Dr. Alfredo Genco

Kirurg i trajtimeve mini invazive kunder obezitetit

Diplomë në mjeksi dhe Kirurgji pranë Universitetit “La sapienza” të Romës.
Profesori asociuar në sektorin shkencor të kirurgjisë së përgjithshme pranë departamentit të Kirurgjisë së Përgjithshme dhe Specialistikës në Fakultetin e Mjeksisë dhe Farmacisë në Universitetin e La Sapienzës.
Referent kombëtar i GILB pranë Departamentit të Kirurgjisë “Paride Stafanini”.
I specializuar në sëmundjet metabolike dhe në sëmundjet e obezitetit.
I specializuar në trajtimet endoskopike dhe në vendosjen e balonit gastrit, unazës gastrite, në bypassin gastrit etj.
Dr Genco është një ndër më të mirët në Itali, për zgjidhjen e problemeve të obezitetit në të vegjël dhe të rritur dhe tashmë ka zgjedhur të punojë në Poliklinikën Dermo Life ku së bashku me një staf të tijin, ka krijuar Qendrën kundër Obezitetit.

Rezervoni një takim