Dr. Ajsela Kucukaliu

Dr. Ajsela Kucukaliu

Nefrolog, Ekograf

–2009 – 2015: Universiteti i Mjekesise, Fakulteti I Mjekësise së Pergjithshme, Tiranë
–Maj 2015 – Nentor 2016: European Eye Clinic
–Janar 2016 – Shkurt 2017: Pathologe në BMC Medical Center
–Shkurt 2017 e në vijim: Rezident në Polikliniken Dermo Life
–Prill 2017 e ne vijim: Specializante në fushen Dietologji-Nutricion në Universitetin e “La Sapienza”, Rome
-Trajnuar në Endoskopi dhe vendosje e BIP pranë Poliklinikes Dermo Life
-Trajnuar në aplikimin e Karboxyterapi pranë Poliklinikes Dermo Life
-Asistente në Kirurgjine e venave varikoze pranë Klinikes Dermo Life
-Asistente në Kirurgjine Plastike pranë Klinikës Dermo Life

Rezervoni një takim